Joulupuu-keräys Arabiassa 23.11.-8.12.

Joulupuu-keräys Kauppakeskus Arabiassa 23.11.-8.12.

Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille, jotka ilman lahjoittajien joulumieltä saattaisivat jäädä ilman. Keräystä tukemalla varmistat, että kaikilla on mahdollisuus iloiseen jouluun!

Autathan meitä keräämään joululahjan heistä jokaiselle!

Kerätyt lahjat saatetaan Helsingin alueen lastensuojelun piirissä oleville lapsille sekä nuorille Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämän Joulupuu-keräyksen ja Helsingin kaupungin toimesta.

Näin osallistut keräykseen:

1. Nouda 1. kerroksen joulukuusesta pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan iän ja sukupuolen.

2. Hanki lahja, joka voi olla uusi tai itse tehty käyttämättömän lahja. Rahaa emme valitettavasti voi ottaa vastaan. Eniten tarvetta on 11-17 -vuotiaiden lasten lahjoille.

3. Paketoi lahja.

4. Merkitse pakettikorttiin kenelle lahja on tarkoitettu (tyttö/ poika/lapsi/nuori), minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö. Mikäli kyseessä on lahjakortti, merkitse pakettikorttiin myös lahjakortin summa sekä liike, johon kortti käy.

5. Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Sosiaalitoimistossa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään korttiin.

6. Tuo lahja Kauppakeskus Arabian Jungle Juice Bariin tai Olkkariin heidän aukioloaikoina 23.11.-8.12. Toimittamme lahjat Helsingin kaupungin keräyspisteelle, josta ne lähtevät saajilleen.

 

Lämmin kiitos osallistumisestasi Joulupuu-keräykseen!