17.04.2023

Arabian aurinkoisin ruokakauppa sai uuden kauppiasparin

K-Supermarket Arabia siirtyi maaliskuussa Ville ja Pia Hämäläisen luotsaukseen. Kauppaa on kauppiasvaihdoksen myötä uudistettu ahkerasti, ja remontti alkaa olla pian valmis – pieniä muutostöitä lukuunottamatta. Kauppiasparin pääidea on tarjota Arabian asukkaille aurinkoisin ruokakauppa, jossa tervehditään jokaista ja johon on aina kiva tulla asioimaan.

– Kauppiasura Arabiassa on lähtenyt mukavasti käyntiin, meidät on otettu todella hyvin vastaan. Kaupassa on äärettömän kiva asiakaskunta ja positiivinen ilmapiiri. Meillä on uusi hieno myymälä ja hyvät lähtökohdat sille, että täällä on mukava asioida, Ville Hämäläinen toteaa.

Myymälä on remontin myötä täynnä uutta valikoimaa. Valikoima myös elää jatkuvasti, ja kauppiaat toteuttavat asiakastoiveita aina parhaansa mukaan.

Leipuri paistaa joka aamu päivän leivät kaupalla Leipomo Juuressa. Lisäksi Luckiefun’s valmistaa tuoreet sushit päivittäin Arabian asiakkaille.

– Valikoima ja tuoreus ovat ehdottomasti valttejamme. Olemme asiakkaidemme näköinen kauppa, Hämäläinen kertoo.

Hämäläisillä on pitkä historia kaupan alalta: Ville on mennyt ensimmäisen kerran 16-vuotiaana harjoitteluun. Armeijan jälkeen hän lopulta päätti, että kauppiasura ja kaupan ala kiinnostaa. Alkuun hän kävi M-Market- ja Tarmo-kauppias-valmennukset, mutta päätyi lopulta Keskon kauppiasvalmennuksen kautta K-kauppiaaksi.

Parilla on entuudestaan myös toinen kauppa, K-Market Jätkäsaari, jossa he ovat toimineet kauppiaina jo vuodesta 2012 lähtien.

– Vaimoni Pia on enemmän Jätkäsaaressa pyörittämässä kauppaa, ja minä olen enemmän täällä Arabiassa, Hämäläinen kertoo.

Kauppiaspari toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi asioimaan aurinkoiseen ruokakauppaansa!

– Olemme täällä teitä varten ja haluamme palvella teitä entistä paremmin, Hämäläinen iloitsee.

Uusia avajaisia juhlitaan asiakkaiden kanssa munkkikahvein torstaina 20.4.2023 klo 12-18. Lämpimästi tervetuloa!

Jaa artikkeli