Saapuminen 

Kauppakeskus Arabiaan on helppo saapua kävellen, omalla autolla ja julkisilla liikennevälineillä. Kauppakeskuksen käyntiosoite on Hämeentie 111, Helsinki.

Julkisilla liikennevälineillä Arabiaan pääsee helpoiten raitiovaunulla ja linja-autolla. Raitiovaunut 6 ja 8 sekä bussit 52, 55, 71 ja 506 pysähtyvät kauppakeskuksen edessä.

Pysäköinti 

Tarjoamme asiakkaillemme 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa kauppakeskuksen pohjakerroksessa, jonka jälkeen pysäköinnin hinta on 2€ / alkava tunti. Pidempiaikaisen pysäköinnin voit maksaa Easy-maksuautomaatilla tai Taskuparkki-sovelluksella.

Arabian puomiton ja kameratunnisteinen pysäköinti perustuu rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Ajaessasi sisään kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen ja aloittaa pysäköinnin. Ajoneuvon maksimikorkeus parkkihallissa on 2,3 metriä.

Pysäköintihallin aukioloajat
Ma–La klo 7–22
Su klo 9–22
Pysäköintihallia operoi Aimo Park Finland Oy.

Taskuparkin asiakaspalvelu
020 781 2461 (ma-pe 7–21.30, la 9.30-19.30, su 11.30-19.30)
taskuparkki@aimopark.fi

Sähköautojen latauspiste

Kauppakeskus Arabiassa voit nyt ladata sähköautoa vierailusi aikana. Neljä uutta Virta-latauspistettä löytyvät Arabian parkkihallista kierrätyspisteen vierestä. Latauspisteiden paikat on merkitty vihreällä värillä.

Tunnistautuminen tapahtuu joko mobiilisovelluksella, latauskortilla tai luottokortilla. Jos olet rekisteröitynyt Virran asiakas, maksat latauksesta käytön perusteella, mutta myös kertamaksu luottokortilla onnistuu Arabiassa. Lue lisää sähköautojen latauspalvelusta Virran sivuilta!

Eko-piste ja pullonpalautus

Eko-piste sijaitsee Arabian pysäköintihallissa. Jaamme arabianrantalaisten kestävät arvot, ja haluamme tehdä itselle oikeiden valintojen tekemisestä helppoa. Olemme järjestäneet asiakkaillemme uuden jätelain mukaisen keräilypisteen lasille, pienmetallille, kartongille ja paristoille Arabian pysäköintihalliin.

Pullonpalautuspiste sijaitsee Arabian ensimmäisessä kerroksessa Kotisaarenkadun puoleisessa päässä. Palautuspisteeseen voit palauttaa pantilliset pullot ja tölkit. Myös Alkon pullot käyvät. Lidlillä on oma pullonpalautuspiste.

Löytötavarat

Arabian löytötavaroista vastaa kauppakeskuksen vartiointi.

Vartiointi
Securitas
+358  40 674 3481

Jos kadonnut omaisuus ei ole enää Arabiassa, sitä voi tiedustella Suomen löytötavarapalvelulta.

Suomen löytötavarapalvelu Helsinki
0600 41006 (1,98 e/min + pvm)
Mäkelänkatu 56
00510 Helsinki

Lemmikit

Kauppakeskuksen käytäville ovat lemmikit tervetulleita. Pääsisäänkäynnin vierestä löytyy seinästä paikkoja, johon koiran voi kiinnittää ostosreissun ajaksi. Lisäksi K-Supermarketissa on oma lukollinen koiraparkki, johon koiran voi jättää esimerkiksi kauppareissun ajaksi.

Lasten leikkipaikka

Lasten leikkipaikka sijaitsee Arabian toisessa kerroksessa.

Asiakas-WC

Asiakas-WC sijaitsee Arabian toisessa kerroksessa. Inva-WC:ssä on myös lastenhoitotilat.

Esteettömyys

Sisäinen liikenne hisseillä, liukukäytävillä ja liukoportailla tekee asioinnin sujuvaksi kauppakeskus Arabiassa.

Hissillä pääset kätevästi liikkumaan kaikissa kerroksissa. Tilavalla hissillä pääset suoraan paikoituskellarista kauppoihin. Liukukäytävällä pääset helposti ja turvallisesti myös lastenrattailla parkkihallista ylös ensimmäiseen kerrokseen.

Seuraa meitä