Eko-piste ja pullonpalautus

Eko-piste sijaitsee Arabian pysäköintihallissa. Jaamme arabianrantalaisten kestävät arvot, ja haluamme tehdä itselle oikeiden valintojen tekemisestä helppoa. Olemme järjestäneet asiakkaillemme uuden jätelain mukaisen keräilypisteen lasille, pienmetallille, kartongille ja paristoille Arabian pysäköintihalliin.

Pullonpalautuspiste sijaitsee Arabian ensimmäisessä kerroksessa Kotisaarenkadun puoleisessa päässä. Palautuspisteeseen voit palauttaa pantilliset pullot ja tölkit. Myös Alkon pullot käyvät. Lidlillä on oma pullonpalautuspiste.

Löytötavarat

Arabian löytötavaroista vastaa kauppakeskuksen vartiointi.

Vartiointi
Securitas
+358  40 674 3481

Jos kadonnut omaisuus ei ole enää Arabiassa, sitä voi tiedustella Suomen löytötavarapisteeltä.

Suomen Löytötavarapiste
puh. 0600 04401 (1,99€/alk.min.+pvm)
Narinkka 3, Kampin keskus
00100 Helsinki

Lemmikit

Kauppakeskuksen käytäville ovat lemmikit tervetulleita. Pääsisäänkäynnin vierestä löytyy seinästä paikkoja, johon koiran voi kiinnittää ostosreissun ajaksi. Lisäksi K-Supermarketissa on oma lukollinen koiraparkki, johon koiran voi jättää esimerkiksi kauppareissun ajaksi.

Lasten leikkipaikka

Lasten leikkipaikka sijaitsee Arabian toisessa kerroksessa.

Asiakas-WC

Asiakas-WC sijaitsee Arabian toisessa kerroksessa. Inva-WC:ssä on myös lastenhoitotilat.

Esteettömyys

Sisäinen liikenne hisseillä, liukukäytävillä ja liukoportailla tekee asioinnin sujuvaksi kauppakeskus Arabiassa.

Hissillä pääset kätevästi liikkumaan kaikissa kerroksissa. Tilavalla hissillä pääset suoraan paikoituskellarista kauppoihin. Liukukäytävällä pääset helposti ja turvallisesti myös lastenrattailla parkkihallista ylös ensimmäiseen kerrokseen.