Saapuminen 

Kauppakeskus Arabiaan on helppo saapua kävellen, omalla autolla ja julkisilla liikennevälineillä. Kauppakeskuksen käyntiosoite on Hämeentie 111, Helsinki.

Julkisilla liikennevälineillä Arabiaan pääsee helpoiten raitiovaunulla ja linja-autolla. Raitiovaunut 6 ja 8 sekä bussit 52, 55, 71 ja 506 pysähtyvät kauppakeskuksen edessä.

Pysäköinti 

Tarjoamme asiakkaillemme 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa kauppakeskuksen pohjakerroksessa!

Normaalia leveämmät pysäköintiruudut ja -väylät helpottavat pysäköintiä sekä sisään- ja ulosajoa. Ajoneuvon maksimikorkeus parkkihallissa on 2,3 metriä.

Pysäköintihallin aukioloajat
Ma–La klo 7–22
Su klo 9–22
Pysäköintihallia operoi Aimo Park Finland Oy

Esteettömyys

Sisäinen liikenne hisseillä, liukukäytävillä ja liukoportailla tekee asioinnin sujuvaksi kauppakeskus Arabiassa.

Hissillä pääset kätevästi liikkumaan kaikissa kerroksissa. Tilavalla hissillä pääset suoraan paikoituskellarista kauppoihin. Liukukäytävällä pääset helposti ja turvallisesti myös lastenrattailla parkkihallista ylös ensimmäiseen kerrokseen.

Asiakas-WC

Asiakas-WC sijaitsee Arabian toisessa kerroksessa. Inva-WC:ssä on myös lastenhoitotilat.

Lasten leikkipaikka

Lasten leikkipaikka sijaitsee Arabian toisessa kerroksessa.

Eko-piste

Eko-piste sijaitsee Arabian pysäköintihallissa. Jaamme arabianrantalaisten kestävät arvot, ja haluamme tehdä itselle oikeiden valintojen tekemisestä helppoa. Modernin kulttuurimme ytimessä ovat kierrätys, laadukkaat palvelut sekä monipuoliset vaihtoehdot, joiden avulla arjesta tehdään juuri oman näköistä.

Olemme järjestäneet asiakkaillemme uuden jätelain mukaisen keräilypisteen lasille, pienmetallille, kartongille ja paristoille Arabian pysäköintihalliin.

Pullonpalautuspiste

Pullonpalautuspiste sijaitsee Arabian ensimmäisessä kerroksessa Kotisaarenkadun puoleisessa päässä. Palautuspisteeseen voit palauttaa pantilliset pullot ja tölkit. Myös Alkon pullot käyvät.

Löytötavarat

Arabian löytötavaroista vastaa kauppakeskuksen vartiointi.

Vartiointi
Securitas
+358  40 674 3481

Jos kadonnut omaisuus ei ole enää Arabiassa, sitä voi tiedustella Suomen löytötavarapalvelulta.

Suomen löytötavarapalvelu Helsinki
0600 41006 (1,98 e/min + pvm)
Mäkelänkatu 56
00510 Helsinki

Seuraa meitä