20.05.2020

Kuulumisia

Arabian pysäköinti on uudistunut

Pysäköinti on ilmainen ensimmäisen 2 tunnin ajan ja sen jälkeen jokainen alkava tunti on pysäköintihinnaston mukainen.

Tarjoamme asiakkaillemme 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa kauppakeskuksen pohjakerroksessa. Kahden tunnin jälkeen pysäköinti on maksullinen, 2€ per alkava tunti. Normaalia leveämmät pysäköintiruudut ja –väylät helpottavat niin pysäköintiä kuin sisään- ja ulosajoakin. Ajoneuvon maksimikorkeus parkkihallissa on 2,3 metriä. Sisäinen liikenne hisseillä, liukukäytävillä ja liukoportailla tekee asioinnin sujuvaksi. Hissillä pääset kätevästi liikkumaan kaikissa Kauppakeskus Arabian kerroksissa. Tilavalla hissillä pääset suoraan paikoituskellarista kauppoihin. Liukukäytävällä pääset helposti ja turvallisesti myös lastenrattailla ylös ensimmäiseen kerrokseen. Invepysäköinti on ilmaista kaksi ensimmäistä tuntia, sen jälkeen pysäköinti on maksullista.

Pysäköintijärjestelmä perustuu rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Ajaessasi sisään kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen ja aloittaa pysäköinnin. Pysäköintiaika ja hinta määräytyvät kohteessa käyttämäsi ajan perusteella.

Maksutavat:

Pysäköinnin voit maksaa Easy –maksuautomaatilla ennen ulos ajamista, mikäli pysäköit hallissa ilman Taskuparkki -sovellusta. Syötä rekisteritunnuksesi automaattiin ja tämän jälkeen laite näyttää oletko ylittänyt ilmaisen pysäköintiajan ja paljonko pysäköintisi maksaa. Voit tämän jälkeen maksaa pysäköintisi maksukortilla ja ajaa ulos hallista.

Voit myös pysäköidä ja maksaa Taskuparkki –sovelluksella mikäli sinulla on sovelluksessa kameratunnistus aktivoituna rekisteritunnuksellesi ja maksukortin tiedot syötettynä. Pysäköinti alkaa sovelluksessa sisään ajaessasi ja loppuu automaattisesti, kun ajat ulos. Mikäli pysäköintiaikasi ylitti ilmaisen ajan niin sovellus veloittaa maksukorttiasi pysäköintihinnaston mukaisesti ja sinun ei tarvitse käydä erikseen maksuautomaatilla.

Mikäli et muistanut maksaa pysäköintiä lähtiessäsi automaatille tai sinulla ei ollut Taskuparkki- sovellusta käytössä, niin Aimo Park lähettää pysäköinnistäsi laskun kotiisi. Laskun lähettämisestä perimme 5 euron laskutuslisän.

Lisätietoa maksutavoista ja hinnoista löydät www.aimopark.fi

Lisätietoa Taskuparkki -sovelluksesta löydät www.taskuparkki.fi

Pysäköintihallin aukioloajat

ma – la 7 – 22

su 9 – 22

Pysäköintihallia operoi Aimo Park Oy

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Aimo Parkin valvomoon 020 781 210. Valvomo on auki 24/7
 
Puhelut 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Sopimuspysäköintiasioissa ole yhteydessä info@aimopark.fi

Jaa artikkeli