11.03.2020

Kuulumisia

Ennaltaehkäistään yhdessä koronaviruspandemiaa

Hyvät asiakkaat,

Jokaisen kauppakeskus Arabiassa asioivien ja työskentelevien terveys on meille erittäin tärkeä. Tästä syystä ennaltaehkäisemme kaikin keinoin koronaviruksen leviämistä ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

Ennaltaehkäistään kaikki yhdessä koronaviruspandemiaa!

1. Huolehditaan käsien pesusta

Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta. Tästä syystä pyydämme kaikkia asiakkaitamme noudattamaan hyvää huolta käsihygieniasta.

2. Yski ja aivasta oikein

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit ja aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan.

3. Pidä metrin väli jonottaessasi

Virus tarttuu useimmiten lähikontaktissa, joten pidä vähintään merin turvaväli. Näin suojaat läheisiäsi koronavirukselta.

4. Jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita, jää kotiin

Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jää tällöin kotiin.

5. Pidämme siivoustason korkealla

Kiinnitämme nyt erityistä huomiota siivoukseen. Siivousta tehostetaan erityisesti sellaisille pinnoille, joista virus leviää herkästi. Käytämme muun muassa paljon käytetyille pinnoille kuten ovenkahvoihin ja hissipainikkeisiin erittäin tehokasta desinfiointiainetta, joka vaikuttaa pinnoilla pitkään.

6. Liikkeet palvelevat osittain poikkeusaukioloin

Liikkeemme haluavat palvella teitä asiakkaita myös muuttuvissa olosuhteissa, osa palvelee poikkeusaukioloajoin. Liikekohtaiset aukiolot löydät nettisivuiltamme https://kauppakeskusarabia.fi/fi/all-stores

7. Nopeat toimenpiteet mahdollisia

Seuraamme viranomaistiedotusta ja informoimme vuokralaisia, asiakkaitamme ja henkilökuntaamme sekä teemme tarvittaessa nopeita tilanteen vaativia toimenpiteitä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä näille toimenpiteille. Näin huolehdimme, että epidemia ei leviä riskiryhmiin. Kiitos!

Jaa artikkeli