Arvonnan osoite
www.kauppakeskusarabia.fi/arabia-20-vuotta

Järjestäjä
Kauppakeskus Arabia

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua kaikki Kauppakeskus Arabian asiakkaat pois lukien kauppakeskuksen liikkeiden työntekijät sekä yhteistyökumppaneiden työntekijät.

Osallistumisajankohta
Arvontaan voi osallistua Kauppakeskus Arabian 1. kerroksessa 7.–13.3.2022. Ennen tätä tai tämän jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistuminen
Kaikki paperisen arvontakupongin täyttäneet osallistuvat arvontaan. Kuponkeja on saatavilla asiakaslehdessä sekä arvontapisteellä. Osallistua voi vain paikan päällä. Järjestäjä ei ota huomioon osallistumisia kirjeitse tai sähköpostitse. Arvonnan tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Palkinnot ja niiden arvonta
Palkintona on yksi 100€ lahjakortti voittajan valitsemaan liikkeeseen. Arvonta suoritetaan maanantaina 14.3.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki 3.–13.3.2022 välisenä aikana täytetyt lomakkeet osallistuvat arvontaan.

Palkinnon luovutus
Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti maanantaina 14.3. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen. Palkinto luovutetaan ja on noudettavissa sovittuna ajankohtana kauppakeskus Arabiassa.

Arpajaisvero/vaihto
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin.