Arvonnan osoite

https://kauppakeskusarabia.fi/makumatkalle/

Järjestäjä

Kauppakeskus Arabia

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua kaikki Kauppakeskus Arabian asiakkaat pois lukien kauppakeskuksen liikkeiden työntekijät sekä yhteistyökumppaneiden työntekijät.

Osallistumisajankohta

Arvontaan voi osallistua 31.5.–20.6.2021. Nappaa ravintolapassi mukaasi 1. kerroksen ravintolapassipisteeltä tai mistä tahansa Arabian ravintolasta tai kahvilasta. Kerää tarroja syömällä ravintoloissa ja kahviloissa ja palauta passi 1. kerroksen arvontalaatikkoon. 20.6.2021 jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistuminen

Kaikki ravintolapassin palauttaneet voivat osallistua arvontaan. Passeja on saatavilla Arabian 1. kerroksen ravintolapassipisteeltä sekä kaikista kauppakeskuksen ravintoloista ja kahviloista. Passin tarroiksi hyväksytään vain kilpailun omat, ravintoloista ja kahviloista saatavat tarrat. Osallistua voi vain paikan päällä. Järjestäjä ei ota huomioon osallistumisia kirjeitse tai sähköpostitse. Arvonnan tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Palkinnot ja niiden arvonta

Palkinnoksi arvotaan yksi 50 € arvoinen lahjakortti jokaista ravintolaa ja kahvilaa kohti, eli yhteensä 7 x 50 € lahjakorttia. Yksi osallistuja voi voittaa yhden lahjakortin, eli arvonnan voittajia on yhteensä 7. Arvonta suoritetaan 21.6.2021 ja kaikille voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki 31.5.–20.6.2021 palautetut ravintolapassit osallistuvat arvontaan.

Palkinnon luovutus

Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti maanantaina 21.6.2021. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen. Palkinnot luovutetaan ja ovat noudettavissa sovittuna ajankohtana kauppakeskus Arabiassa.

Arpajaisvero/vaihto

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin.