01.09.2020

Tapahtuma

Osallistu arvontaan 2.–6.9. ja voita Arabia-kassillinen karkkia tai kahvia!

Palauta täytetty arvontalipuke kauppakeskus Arabiaan ja olet mukana syksyn maukkaimmassa kisassa.

Maistuisiko kokonainen kassillinen kahvia tai karkkia? Herkkukassi voi ilmestyä pian olallesi!

Osallistumalla kauppakeskus Arabian syysarvontaan voit voittaa omaksesi Arabia-kangaskassin, joka on täytetty kahvilla (arvo 47,20 €) tai karkilla (arvo 37,60 €).

Osallistuminen on helppoa: täytä kauppakeskus Arabian ensimmäisen kerroksen arvontapisteellä osallistumislipuke ja palauta se arvontalaatikkoon 2.–6.9.2020 välisenä aikana. Voittaja arvotaan 7.9.2020. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tarkemmat kilpailun säännöt löydät alta sekä arvontalaatikon luota.

Onnea arvontaan!

Kauppakeskus Arabian arvonnan säännöt

Järjestäjä
Kauppakeskus Arabia

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua kaikki Kauppakeskus Arabian asiakkaat pois lukien kauppakeskuksen liikkeiden työntekijät sekä yhteistyökumppaneiden työntekijät.

Osallistumisajankohta
Arvontaan voi osallistua Kauppakeskus Arabian 1. kerroksessa 2.–6.9.2020. Ennen tätä tai tämän jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistuminen
Kaikki paperisen arvontakupongin täyttäneet osallistuvat arvontaan. Kuponkeja on saatavilla asiakaslehdessä sekä arvontapisteellä. Osallistua voi vain paikan päällä. Järjestäjä ei ota huomioon osallistumisia kirjeitse tai sähköpostitse. Arvonnan tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Palkinnot ja niiden arvonta
Palkintona on kangaskassillinen kahvia (arvo 47,20 €) sekä kangaskassillinen makeisia (arvo 37,60 €). Arvonta suoritetaan maanantaina 7.9. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki 2.–6.9. välisenä aikana täytetyt lomakkeet osallistuvat arvontaan.

Palkinnon luovutus
Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti maanantaina 7.9. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen. Palkinnot luovutetaan ja ovat noudettavissa sovittuna ajankohtana kauppakeskus Arabiassa.

Arpajaisvero/vaihto
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa
säännöissä ilmoitetusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Jaa artikkeli