Tokmanni Hahmo klubi vaaka 1 2

Tokmanni Klubi

Tokmanni Klubi on todella suosittu ja helppokäyttöinen, Tokmannin myymälöissä ja verkkokaupassa palveleva etuohjelma kaikille halpojen hintojen ystäville.

Voit liittyä Tokmanni Klubiin esimerkiksi myymälöidemme kassoilla kätevästi pelkällä puhelinnumerollasi. Tällöin voit hyödyntää vaihtuvat klubitarjouksemme.

Kun lisäksi rekisteröidyt Tokmanni Klubiin ja kerrot enemmän itsestäsi, saat kaikki jäsenedut, kuten 10 %:n rekisteröitymisedun*, sähköisen takuu- kuittipankin, sähköisen klubikirjeen, alennusta peräkärryvuokrauksesta, mahdollisuuden osallistua erilaisiin klubitapahtumiin ja -arvontoihin. Rekisteröityneenä klubilaisena voit myös asioida fiksusti sisäänkirjautuneena verkkokaupassamme. Kun rekisteröitymisen jälkeen lisäät kanta-asiakastietoihisi henkilötunnuksesi, voit tunnistautua myymälöidemme kassoilla myös virallisella, kuvan ja viivakoodin sisältävällä henkilöllisyystodistuksella.

*Saat 10 %:n alennuksen valitsemastasi kertaostoksesta vietyäsi rekisteröitymisesi loppuun asti ja saatuasi rekisteröitymisetua koskevan sähköpostiviestin.
Etu on voimassa 30 päivää rekisteröitymisestä. Etu ei koske tupakka- ja alkoholituotteita, postimerkkejä, prepaid- ja lahjakortteja, äidinmaidonkorvikkeita, pantteja eikä Finnkinon ja Veikkauksen tuotteita.

Liity veloituksetta

Tarjouksen voimassaoloaika:
29.11.2022–31.12.2024