25.11.2021

Kuulumisia

1. kerros uudistuu yhä!

Kauppakeskuksen ensimmäisen kerros tulee jatkamaan muodonmuutostaan lähikuukausina.

Arabian ravintolamaailma täydentyy aivan lähiviikkoina, kun Picnic avaa ovensa Kotipizzan viereiseen tilaan marraskuun lopussa. Picnicin valikoimasta löydät vatsan täytettä koko päiväksi: terveellisiä aamupaloja, monipuolisia lounaita, raikkaita smoothieta sekä monipuolista makeaa herkkunälkään. Valikoimaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Faunatar muuttaa kauppakeskuksen 1. kerrokseen tämän vuoden puolella ja joulukuussa myymälä löytyy Alkon ja Pelaamon välisestä liiketilasta, jota parhaillaan heille rakennetaan. Faunattaren muutto liittyy osittain kauppakeskuksen vireillä olevaan asuntohankkeeseen, josta kaavamuutos on Helsingin kaupungilla käsiteltävänä. Asuntohankkeesta voit lukea lisää täältä.

Ensimmäisen kerroksen muodonmuutostyöt ulottuvat myös pääoviemme läheisyyteen: Ravintola Chicosin lopettaessa entinen ravintolatila tullaan jakaamaan kolmeen uuteen liiketilaan. Näistä kahteen muuttavat teille asiakkaille tutut vuokralaiset: Silmäset sekä Pelaamo. Silmästen ja Pelaamon uusien tilojen rakennus alkaa loppuvuonna ja palvelut aukeavat uusissa tiloissa alkuvuonna 2022. Sitä ennen sekä Silmäset että Pelaamo palvelevat normaalisti tutuissa sijainneissaan.

Myös ensimmäisen kerroksen takakäytävän osalta on tulossa ensi vuoden puolella muutoksia: Suomalainen Kirjakauppa lopettaa Arabiassa tammikuussa ja takakäytävän läpikulku tulee sulkeutumaan uusien liiketilojen myötä ensi vuonna. Tiedotamme näistä muutoksista nettisivuillamme ja somekanavissamme muutostöiden edetessä.

Pääoviemme tuulikaappiin on saapunut uusi Photo me -valokuvausautomaatti, josta saa itse otettua kuvat kaikkiin virallisiin asiakirjoihin sekä hauskoja kuvia itselle tai ystävälle. Passi, ajokortti- ja viisumikuvien lisäksi valokuvia voi käyttää myös erityyppisissä kulku-, opiskelu-, vuosi- ja muissa korteissa. Voit ottaa korkealaatuisia kuvia ilman ajanvarausta nopeasti sekä kustannustehokkaasti.

Jaa artikkeli